Over ons

Yes! verenigt oprichters van digitale bedrijven met minimaal 1 jaar ondernemerservaring in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe met een duidelijke ambitie om een bedrijf te bouwen en met ambitie om de wereld te verbeteren.

Oprichting

Yes! is in april 2018 opgericht door Yorick Voorthuijzen en Freya Liemburg. Dit gebeurde naar aanleiding van het idee van Marco de Jong & Sander Prinsen van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO). Op 25 juni 2018 vond het eerste event plaats met zo’n 50 ondernemers. Samenwerking vindt plaats tussen het bestuur van Yes! en de NOO en er wordt geschakeld tussen onderlinge netwerken. Eens per jaar vindt er een gezamenlijk evenement plaats.

Yorick Voorthuijzen, Freya Liemburg, Marco de Jong en Sander Prinsen toasten op de Yes!

Bestuur

Richtlijnen voor deelname

  • Je hebt een digitale onderneming.
  • Je bent directeur/eigenaar en hebt de ambitie om een bedrijf te bouwen.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ondernemingservaring.
  • Jouw bedrijf is gevestigd in Groningen, Friesland of Drenthe.
  • Je hebt een duidelijke visie met een uitgesproken ambitie.
  • Je bedrijf draagt iets bij aan het verbeteren van de wereld.
  • Je vindt het interessant om met ondernemers ervaringen uit te wisselen
    en hebt duidelijk voor ogen wat je kunt bijdragen aan deze groep.

Partners

Rabobank is partner van Yes!

Rabobank zegt YES!

De missie van de Rabobank is ‘Growing a better world together’. Hierin staat together voor ons voorop en brengen we in de praktijk met Yes!, vanuit de motivatie dat de economie van morgen vandaag begint. Nieuwe ondernemers met revolutionaire concepten bepalen onze toekomst. En Rabobank bouwt mee aan die toekomst. Met kennis, netwerk en passende financiële diensten.

Online staat centraal in de ontwikkeling van de toekomst, deze revolutionaire concepten zijn nodig om als economie en maatschappij als totaal mee te veranderen. Van een groei gedreven economie naar duurzame businesscases. Als Rabobank willen we daarom de inspiratie en de veranderkracht vanuit de leden van de Yes! gebruiken om onze bestaande klanten te inspireren en aan te zetten om te veranderen.

Samen werken aan onze toekomst, dat is growing a better world together en daarom steunt de Rabobank Yes!

Yspeert Advocaten is partner van Yes!

Yspeert advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in Groningen (Groningen), Friesland (Drachten) en Drenthe (Emmen). Wij zijn zakelijke pro-actieve dienstverleners. Cliënten willen, in deze tijd van exponentiële groei, geen dossier gerichte adviezen, maar een advocaat die de juiste context van de ondernemer begrijpt. En in staat is om strategisch mee te denken. Sterk in teamwerk, waarbij onze specialisten onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening.

Yspeert advocaten werkt mee aan structurele oplossingen, aan het beheersen van risico’s en daarmee aan het realiseren van kostenbesparingen. Daarnaast ontwikkelen wij (digitale) nieuwe diensten en helpen onze cliënten desgewenst ook (tijdelijk) intern bij het juridisch vormgeven dan wel aanpassen van allerhande processen binnen hun organisaties.

Wij, van Yspeert advocaten, zijn trots dat we partner geworden zijn van de YES! Graag staan wij deze innovatieve groep ondernemers bij met advies en ondersteuning en wij verheugen ons op de wederzijdse kennismakingen!

Heb je een vraag? Of wil je meer weten?  Neem dan contact op met Sander Vos (s.vos@yspeert.nl)